Informacija za izdavače

Dragi izdavači,

GRESSUS BOOK je novi distributivni centar knjiga i on-line knjižara koji svakodnevno ostvaruje saradnju sa mnogim izdavačima i distributerima knjiga u Srbiji i u regionu. Naravno, spremni smo da saradnju širimo i dalje, da sarađujemo sa novim partnerima, da sklapamo nove ugovore i sprovodimo zajedničke ideje.

Nakon što napravimo dogovor, vaše knjige će biti distribuirane u knjižarama i na drugim odgovarajućim prodajnim mestima. Na hiljade novih kupaca će dobiti šansu da saznaju za vaše proizvode i da ih jednostavno naruče i kupe. Vaši kupci će dobiti novu mogućnost za nabavku knjiga, a sigurno ćete dobiti i mnogo novih kupaca.

Osim osnovnih bibliografskih podataka možete nam dostaviti i sadržaj knjige, recenzije, tekst zanimljivog poglavlja, rezime, detaljni opis ili bilo šta što mislite da može pomoći u tome da se kupci odluče za upravo vašu knjigu. Više podataka generalno znači da ćete povećati šansu da se knjiga proda.

Svu brigu oko isporuke i naplate kao i tehnoloških procesa online poslovanja možete prepustiti nama. Za promociju se posebno brinimo jer naša web trgovina i vaše knjige se reklamiraju na mnogo lokalnih web stranica kao i kroz druge medije.

Kroz našu on-line knjižaru moguće je da radite posebne akcijske promocije ili da radite najavljivanje knjiga koje će se tek pojaviti u prodaji kao i puštanje knjiga u pretplatu. Svako vaše novo izdanje koje objavite preko naše on-line knjižare biće odmah dostupno kupcima, bez obzira u kojem kutku države ili sveta se nalaze.

Isporuka ide najkasnije 24h od momenta poručivanja za knjige koje imamo na skladištu. Praktikujemo da sa Vama sklapamo ugovor koji će obezbediti da se knjige što pre mogu isporučiti kranjim kupcima, u vidu ugovora o konsignaciji knjiga.

Pakovanje knjiga se obavlja sa pažnjom, bez mogućnosti slučajnog oštećenja.

Ako ste zainteresovani za saradnju, naš kontakt je:

Distributivni centar, direkcija
Radno vreme: ponedeljak - petak 08-16 sati

Mobilni: +381 (0)69 150 77 55

Mobilni +381 (0)69 559 59 13

 

TOP