JEDAN HITAC

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Li Čajld
Izdavač: Unknown, Published 2016
ISBN: 978-86-521-1447-3
Povez: Mek
Pismo: Ćirilica
Broj strana: 473

Array
990,00 Дин.
Obavestite me

Roman po kojem je snimljen svetski filmski hit Džek Ričer.

„Sjajno, neukrotivo… nestvarno, čisto zlato. Ova knjiga vas prosto naelektriše… A čitav serijal od vas napravi zavisnika.“New York Times

Šest hitaca. Petoro mrtvih. Teror je zavladao jednim provincijskim gradom. Ali policija je sve rešila u roku od nekoliko sati: sve je kristalno jasno i lako. Sve osim jednog. Optuženi izjavljujeUhvatili ste pogrešnog čoveka. A potom kaže:Dovedite mi Ričera.

I zaista, bivši vojni istražitelj Džek Ričer dolazi. Kakav događaj iz prošlosti povezuje ovog očigledno psihopatu s bivšim vojnim policajcem koji sad luta zemljom? Ričer je uveren da nešto nije u redu – i kristalno jasan, lak slučaj puca i raspada se na komade.

Za ovu seriju trilera Lija Čajlda kritičari kažu da od čitalaca stvara zavisnike. Na udicu romana Jedan hitac, svakako će te se upecati.
„Očarava žestokim ritmom“ Los Angeles Times
„Prvorazredni triler u kom hladnokrvni Ričer na svoj način sprovodi pravdu nad zločincima.“Sunday Telegraph
„Neverovatno uzbudljivo i znalački informativno kad je reč o oružju i tehnologiji… Moćan osećaj za dobro i loše.“Literary Review

 

Li Čajld rođen je 1954. godine u Koventriju u Engleskoj, ali je veći deo detinjstva proveo u Birmingemu.Pohađao je situ srednju školu kao Tolkin. Završio je prava u Šefildu. Zaposlio se na televiziji Granada u Mančesteru i tamo radio kao jedan od direktora punih osamnaest godina za vreme zlatnog doba britanske televizije. U vreme dok je on radio na televiziji, snimljeni su serijali poput Brideshead Revisited, The Jewel in the Crown, Prime Suspect i Cracker.

Godine 1995. otpušten je jer je kompanija morala da smanji broj zaposlenih. Tada već četrdesetogodišnjak, odlučio je da počne da piše jer je shvatio da je dobio priliku, te kupio je papir i olovke i napisao knjigu Mesto zločina, prvu u serijalu o Džeku Riperu.

Svoje vreme provodi čitajući, slušajući muziku i gledajući fudbalske utakmice. Oženjen je.

Autorov veb-sajt je www.leechild.com.

TOP