O nama

Gressus book – DISTRIBUTIVNI CENTAR KNJIGA

 

GRESSUS BOOK je novi distributivni centar knjiga formiran u oktobru 2016 godine.

Osnovni princip našeg poslovanja je negovanje kreativnosti, inovativnosti, prodornosti i entuzijazma koje uvek prenosimo i na naše poslovne partnere, čime postižemo ugodnije i uspešnije poslovanje i gradimo širok krug zadovoljnih klijenata i saradnika.

Naša vizija je da postanemo najbolji i najpouzdaniji distributivni centar knjiga i on-line knjižara za prodaju papirnih i elektronskih knjiga.

 

Svakodnevno radimo na tome da naš distributivni centar raspolaže sa što većim brojem naslova  domaćih izdavača, kako bismo bili u mogućnosti da odgovorimo na sve zahteve naših komitenata i čitalaca, kako u pogledu nabavke tako i sa informacijama vezanim za izdanja svih izdavača sa kojima sarađujemo.

Takođe, nudimo izuzetno povoljne uslove za biblioteke, škole i knjižare.

 

Naš centralni magacin ima kapacitet za advekvatno čuvanje i pakovanje nekoliko desetina hiljada knjiga. Svaki od naslova u magacinu dostupan je našim partnerima i klijentima u svakom trenutku. Naši logistički kapaciteti pokrivaju kompletnu uslugu, od skladištenja knjiga, sortiranja i razvrstavanja, pakovanja, do same isporuke.

 

Naziv pravnog subjekta: Gressus book doo - Beograd

Matični broj: 21236250

Poreski broj: 109753295

 

Gressus book - INTERNET KNJIŽARA

 

Gressus book Internet Supershop - mesto komforne kupovine

 

Gressus book je novo mesto online kupovine u Srbiji gde, osim što nudimo proizvode i usluge, težimo stvaranju kvalitetnog odnosa s kupcima iz celog sveta. U svojoj ponudi imamo široki asortiman proizvoda koji su razvrstani u kategorijama. U ponudi se nalaze naslovi velikog broja domaćih izdavača, stranih autora, kao i naslova domaćih autora na stranim jezicima.

 

Svesni smo modernih zahteva, ali i tradicionalnih vrednosti, internet kupaca. Nudimo atraktivni meni u kome se s lakoćom mogu pregledati proizvodi u nizu kategorija, što uključuje i ekskluzivne ponude, uz razne pogodnosti kupovine. Našim korisnicima pružamo 100% sigurnu kupovinu i zaštitu podataka, kao i uvek dostupnu pomoć korisničke podrške. Takvim pristupom težimo izgradnji odnosa s našim kupcima na poverenju i sigurnosti.

 

Uz komfor online kupovine, korisnicima nudimo odgovarajuće prozvode u pravo vreme i po povoljnim cenama. Proizvodima i brendovima koje predstavljamo zajednički je kvalitet, a dostupni su gde god se nalazili, 24 sata dnevno.

U slučaju da na našem sajtu trenutno nema knjige koju tražite, pošaljite nam e-mail na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i mi ćemo je u najkraćem roku nabaviti.

 

Tu smo zbog vas i daćemo sve od sebe kako bismo ugodili vašim potrebama, s toga nam se slobodno obratite.

 

Uživajte u komforu online kupovine!

TOP