STAZAMA PRVIH LJUBAVI

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Cvijetin Baja Lobožinski
Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN 978-86-7343-371-4
Povez: Broš
Pismo: latinica
Br.strana: 160
Godina: 2019.

Array
500,00 Дин.

Tek stasali tinejdžeri, na pragu punoletstva, u potrazi za još nedefinisanom srećom u nepredvidljivoj sudbini, lutaju trnovitim stazama ljubavi podstaknuti nadom u ostvarenje varljivih snova. Zaneseni u mladalačkoj naivnosti, opsednuti žudnjom i gonjeni nekontrolisanim željama srca upadaju u orbitu strasti opčinjeni prvim poljupcem. Nižu se njihove male avanture na rubu sveta odraslih začinjene sladostrašću. Njihove mlade živote ophrvava želja, nada, čežnja, ali i tuga, bol i razočarenje.
Ipak, oni i dalje koračaju stazama prvih ljubavi.

Temelj bezbrižne mladosti i prvih ljubavi postavili su junaci ovog lepog romana: Paja, Nele, Ana, Daca, Mile, Ceca… kao svedoci svih vremena prošlih i mogućih, kao sjajne nebeske iskre čiji nas bezglasni šapat neprekidno poziva da stanemo na tren i prepustimo se opojnom mirisu raznobojnog lišća koje vetar nosi neznano kuda, neznano kome, ali koji opet stiže do nas.
Verujemo da ćete se i vi, čitajući roman ,,Stazama prvih ljubavi’’, setiti svoje prve ljubavi, leptirića u stomaku, prvih isprepletenih prstiju i poljubaca, i prvih prolivenih suza zbog ljubavi. Sve ono što čini lepši deo našeg detinjstva i mladosti. Deo našeg života. Deo naših sećanja.


Cvijetin Baja Lobožinski, Laćarak, Sr. Mitrovica

Cvijetin Baja Lobožinski, rođen je 24. maja 1961. godine u Novom Sadu. Živi i radi u Laćarku.
Do sada je objavio šest knjiga poezije, i to:
„MAGLA U OКU“ – 1993. godine
„VETROVI RATA I LJUBAVI“ – 1999. godine
„OGNJENA ZEMLJA“ – 2000. godine
„PROBUĐENI SNOVI“ – 2003. godine
„ŽAR MLADOSTI“ – 2007. godine
„PLES STRASTI“ – 2017. godine
Roman „STAZAMA PRVIH LJUBAVI“ je njegova sedma knjiga.
Svoje pesme je objavljivao u raznim časopisima i zbornicima poezije. Dobitnik je mnogih zahvalnica, pohvalnica, plaketa i diploma za književno stvaralaštvo i učešće na književnim manifestacijama. Za knjigu „Vetrovi rata i ljubavi“ dobio je nagradu „CAR UROŠ“.

TOP