MIRIS DUVANA I JAGODA

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Nemanja Šajinović
Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN: 978-86-7343-247-2
Povez: Mek
Pismo: Latinica
Br.strana: 140
Godina: 2014.

Array
440,00 Дин.

U svetu u kojem ništa nije onakvo kakvim se na prvi pogled čini, roman ,,Miris duvana i jagoda’’ formu epske fantastike koristi kao polaznu tačku za promišljanje o pitanjima identiteta i opstanka, ali i o ljubavi u svim njenim oblicima. Na razmeđi mita i stvarnosti, ljubavi i osvete, moći i nežnosti, ljudsko i imaginarno se isprepliću na načine koji pokazuju ogromnu piščevu maštovitost. Napeta priča razvijena na bogatom tkanju jednog drugačijeg, neočekivanog sveta otkriva koliko je opasno kad su ljubav i mržnja – i magična bića i smrtnici – neraskidivo povezani.
Mračni ratnik upoznaje princezu Lisandru. Zbog svoje prošlosti ratnik je živeo usamljeničkim životom i činio strašne stvari. Konačno, sa Lisandrom, dobija priliku da oseti sve lepote i tajne života. Međutim, nerešena prošlost se vraća i još jednom mu staje na put, navodeći ga da ponovo radi ono u čemu je najbolji, da ubija.

Da li će crna krv koja lagano klizi niz katanu i teče pod nogama, našeg ratnika odvući na suprotnu stranu, stranu zla, ili će osećanje istinske ljubavi i pravog prijateljstva uspeti da mu pokaže pravi put, put dobra, saznaćete pročitavši ovu bajkovitu avanturu. 

 

Šajinović Nemanja, rođen 1995. u Novom Sadu.

Još u ranom detinstvu sam ušao u virtuelni svet, svet mašte, nestvarnih superhorja, mitskih stvorenja, božanskih ljubavi..., i veliki deo svog života sam proveo baš u tom svetu. Moju ličnost su vajale bezbrojne siluete i mračne figure sveta koji se nalazi daleko izvan našeg. Međutim, u svoj toj nestvarnoj zemlji otkrio sam nova, tanka vrata koja spajaju stvarnost i moj svet, vrata u obliku knjige koja će mi pomoći da vam što preciznije dočaram moj svet, i omogućim vam da barem na kratko vreme otkrijete mračni svet koji se krije iza zavese.

TOP