KREIRANJE RADOSTI

Dragana Stojić
Izdavač: Čigoja
ISBN: 978-86-5310-232-6
Povez: Mek
Pismo: Latinica
Broj strana: 198

Array
680,00 Дин.
Obavestite me

Ova knjiga vam daje odgovore na pitanja koja stalno postavljate sebi. Iznenadićete se. Izađite iz začaranog kruga i osećajte se voljeno i čarobno.

Život vas voli, sviđalo se to vama ili ne! Vi ste jedina sila koja može nešto da učini za sebe. Ali ne silom, već ljubavlju.

Ova knjiga je inspiracija za vašu Radost života, u kome stvarate jednostavnu i zdravu sliku o sebi. Kada pronađete razloge u sebi uvek ćete imati čemu da se radujete.

Našu životnu radost čine naš rad, umeće i skup naših vrlina sastavljenih u ljubav prema sebi. Kada uspostavite ljubav unutar sebe vi možete da kreirate svoj svet, porodicu, zdravlje i ljubav.

Radostan čovek je kao sunce. Kud god ide osvetljava! Zato, čim pročitate prvu stranicu i zakoračite Draganinim putem spoznaje radosti, uočavate iskren, otvoren i duhovit način prikazivanja lekcija i iskustava iz sopstvenog života. Otkrivaju vam se putokazi, putevi i putići ka pronalaženju Radosti života kojoj svi težimo. Hvala Dragana na svetlosti kojom zračiš, inspirišeš i osvetljavaš naše puteve i raskršća pokazujući nam pravac svojim ličnim primerom. Ovaj jedinstveni priručnik za postizanje radosti najbolji je poklon za Vas i sve koje volite.

Maja Milivojević, HYL trener

 

Dragana Stojić živi i radi u Beogradu. Diplomirala je  na Fakultetu  političkih nauka. Radila kao novinar na RTS-s a onda se posvetila privatnom poslu, porodici i prijateljima. Smatra da smo u vremenu kada je potrebno raditi na sebi više nego ikada i koristiti svoj potencijal u svim oblastima života, bilo da se radi o zdravlju, karijeri, ljubavi ili porodici. Radi kao sertifikovani  trener Heal Your Life programa po metodi i filozofiji Lujze Hej " Volite sebe - Izlečite svoj život" koji je jedinstven u svetu i koji je pomogao  milionima ljudi na njihovom putu ličnog napretka. Autor je sajta i bloga www.kreiranjeradosti.com

 

TOP